Scholen en onderwijsinstellingen

Een schone en frisse school is erg belangrijk

 

schoonmaak werkzaamheden voor scholen en onderwijs instellingenSchoonmaakwerkzaamheden en -onderhoud is in scholen en onderwijsinstellingen zeer belangrijk. Niet alleen vanuit hygiënisch oogpunt en vanwege de bekende gezondheidsrisico’s maar natuurlijk ook omdat een schone leeromgeving beter is voor de kinderen, leerkrachten en omdat dit de keuze voor een school ouders zeker positief zal beïnvloeden.

Rik van der Zouwen Grondverzetbedrijf & Dienstverlening is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van schoonmaakprogramma’s, het maakt daarbij niet uit of u de werkzaamheden gedeeltelijk of geheel wilt uitbesteden. Voor ons schoonmaakonderhoud maken wij gebruik van onze kennis, inzicht, voldoende capaciteit en natuurlijk van professionele producten en apparatuur.

Het kan, vanuit bedrijfseconomisch oogpunt, bijzonder interessant zijn om een professioneel schoonmaakprogramma te laten opzetten. Wanneer u dit vergelijkt met de nodige eigen inzet blijkt regelmatig dat een goed (extern) schoonmaakprogramma u veel kosten kan besparen. Mede door het aanbrengen van een goede structuur in de werkzaamheden worden alle schoonmaak activiteiten efficiënter en effectiever uitgevoerd. Het is dus zeker de moeite waard om hier, geheel vrijblijvend eens met ons over van gedachten te wisselen