Glasbewassing

Schone ramen zijn representatief en bieden helder zicht

 

 
Bovendien laat schoon glas meer licht door. Regelmatig onderhoud verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. Dit verlengt de levensduur van glas en kozijnen. 
 
Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. De eerste indruk van uw bedrijf wordt vaak al op de stoep gevormd. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van Ruvo schoonmaak en dienstverlening. Wij hebben de mensen, de kennis en de ervaring om uw gebouw het hele jaar door de juiste uitstraling te geven.

Onze vakmensen verzorgen uw glasonderhoud tot in perfectie. Het spreekt voor zich dat onze glazenwassers gediplomeerd en gecertificeerd zijn. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand, groot of klein, de beglazing én de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. 
 
Verontreiniging door regenwater en buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging van uw buitenbeglazing en uw kozijnen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling én de kwaliteit van uw bedrijfspand. 
 
Vertrouw het regelmatige onderhoud van uw exterieur- en interieurbeglazing toe aan onze specialisten en uw pand blijft mooi en representatief!